In- en verkoop van fietsen

Nieuwe fiets nodig? Bekijk wat wij in de showroom hebben.

IMG_5766Bij Edwin Tweewielers bent u aan het goede adres voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte fiets. Deze staan kant en klaar afgemonteerd in de winkel, dus u kunt er direct mee op pad! Wanneer wij een fiets niet op voorraad hebben, bestellen wij deze voor u.

 

 

 

Reparatie fietsen

Wij repareren uw fiets

IMG_5772Een goede reparatie of onderhoudsbeurt van uw fiets is het halve werk. Door tijdig en vakkundig onderhoud gaat uw fiets langer mee.

Alle reparaties worden bij Edwin Tweewielers vakkundig uitgevoerd. Wij beschikken over het juiste gereedschap en de juiste kennis.
Als u uw fiets regelmatig laat onderhouden en beginnende gebreken tijdig verholpen worden, voorkomt u dat u dure reparaties moet laten uitvoeren. Maar dat is niet het enige. Als u uw fiets goed verzorgt dan rijdt hij veel prettiger en gaat hij langer mee.

 

Jaarlijks onderhoud

Of het nu gaat om uw fiets of tuinmachine

IMG_5761Bent u zelf niet zo’n sleutelaar? Of laat u het onderhoud van uw fiets gewoon uit principe liever over aan de professionals? Dan bent u bij Edwin Tweewielers op de juiste plek.

Onderhoud van alle fietsonderdelen

Het onderhoud van uw fiets laat u met een gerust hart over aan Edwin Tweewielers. U kunt uw fiets bijvoorbeeld jaarlijks voor een onderhoudsbeurt langsbrengen. Wij zorgen er dan voor dat alle onderdelen van uw fiets gecontroleerd worden op veiligheid en smering. Wij controleren banden en spaken op spanning, lekkages en breuk. De remmen zijn een speciaal punt van aandacht, deze moeten 100% functioneren anders brengen ze uw veiligheid in gevaar. Ook eventuele versnellingen worden gecontroleerd en natuurlijk het frame van de fiets zelf, alsook het stuur, balhoofd, de zadelpen en de verlichting.